ProductlijnenSchoonheids Instituut De Schermer

De Dancohr Productlijn

Dancohr wordt in de professionele schoonheid- en pedicurebranche beschouwd als trendsetter en loopt altijd voorop als het om research en ontwikkeling van nieuwe producten gaat. Met een bedrijfsoppervlakte van 17.330 m2, waarvan 12.000 m2 aan fabrieksruimte, zijn we Nederlands grootste producent en leverancier van verzorgingsproducten, behandelstoelen en apparatuur voor de professionele schoonheids-, pedicure-, manicure- en kappersbranche. De productie van behandelstoelen, apparatuur en saloninrichting gebeurt in eigen fabrieken volgens de ISO normering.

Voor u de garantie dat u absoluut kwaliteitsproducten in huis haalt. De huidverzorgingsproducten en make-up worden ontwikkeld door vooraanstaande laboratoria. Voor al deze producten geldt dat ze dierproefvrij en dermatologisch getest zijn. Bovendien voldoen alle producten aan de nieuwste strenge Europese cosmeticarichtlijnen.

De Algologie Productlijn

Het merk algologie is geïnspireerd op de heilzame werking van de zee. Al bijna 30 jaar biedt algologie u een complete lijn innovatieve cosmetische producten voor gelaat, lichaam en van binnen uit. De producten zijn geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Zachte texturen op basis van ingrediënten uit de zee werken in synergie met plantenextracten voor een diepe werking tot in het hart van uw huidcellen?

Algologie biedt meer dan tien verschillende lijnen waarvan de producten worden afgestemd op uw specifieke behoeften. De verschillende formules zijn plezierig in gebruik en kenmerken zich door hun effectiviteit. Zie enkele voorbeelden hieronder.

Onze huid heeft te maken met dagelijkse invloeden van buitenaf. Onze huidige manier van leven zorgt voor stress die ook onze cellen aantasten; huidproblemen en een zwak immuunsysteem zijn hievan het gevolg.De Essential lijn maakt uw huid mooier, stralender, herstelt het vochtbalans revitaliseertt en beschermt uw huid optimaal tegen invloeden van buitenaf.

Naast de Essential lijn zijn er product lijnen voor de o.a. de vette huid, de gevoelige huid (o.a. couperose), het oogcontour, anti-aging en clarifying (straling en egaliteit).

De Ologodermie PH6 Productlijn

Oligodermie ph6, uw huid verdient het beste van het beste.

De Oligodermie huidverzorgingsproducten voorzien de huid van natuurlijke bestanddelen, zoals minerale zouten, aminozuren, oligo-elementen, essentiële oliën en vitaminen. De producten zijn ontwikkeld door de laboratoria van Promat's International. Het merk staat niet alleen voor excellente cosmetische producten, maar ook voor een verantwoorde methode om de huid te regenereren. Door middel van deze methode is het mogelijk de werkstoffen daar te brengen, waar zij het meeste effect geven: in de leder- en opperhuid. Hierdoor is het mogelijk op een grondige wijze een groot aantal problemen van de ouder wordende huid te behandelen.

 • De Oligodermie methode vertraagt het verouderingsproces van uw huid.
 • Rimpels vervagen en een stralend uiterlijk is het resultaat.
 • De perfecte methode voor mannen en vrouwen.
 • De methode met diepgang voor de optimale verjeugdiging van uw huid!

Oligodermie heeft voor elk huidtype en conditie de juiste verzorging voor thuis. Uw schoonheidsspecialist selecteert aan de hand van de Oligodermie advieswijzer, uit een range van 39 producten, de op voor u van toepassing zijnde juiste dagelijkse huidverzorging. Voor zowel de dag als de nacht. Deze selectie, veelal drie tot vier producten, garandeert u een hoogwaardige en vooral verantwoorde huidverzorging.

De Thalgo Productlijn

Al meer dan 40 jaar is Thalgo de trendsetter in de wereld van schoonheid uit de zee. De laboratoria onderzoeken de diepten van de zee over de hele wereld - altijd met toewijding en passie.

Gesterkt door deze expertise en kennis worden extracten uit de rijke materie van de zee geëxtraheerd om u authentieke en effectieve schoonheidsverzorging te bieden.

De natuurlijke kracht van de natuur, de zee, de zeewieren, planten, groenten en fruit, vormen de basis van de producten van de merken. In toonaangevende SPA's & Wellness Centra in de wereld wordt met de producten en methoden van de merken gewerkt.

De Ericson Productlijn

Wetenschappelijke Cosmedica

Ericson Laboratoire staat voor wetenschappelijke cosmedica, die mogelijk wordt gemaakt door de toepassing van onder andere bevroren celextracten, biotechnologische enzymen, aquaporines, verse kaviaar, derde-generatieliposomen, sterk gepolymeriseerd DNA, thymuline, energetisch GP4G, anti-elastasen, ultrasound, fytohormonen, anti-androgene stoffen, fruitzuren en regenererend DHE.A. Door de Cryo (in bevroren toestand bewaarde) Cosmedica, de therapeutische benadering en de breedte van onze Anti-Aging Multitherapie is de Ericson methode uniek en bij uitstek toereikend voor een totaal therapeutisch concept.

De van oorsprong fytobiologische, uit de zee afkomstige werkstoffen en biotechnologische ingrediënten zijn alle uitzonderlijk door hun aard en concentraties. Een groot aantal huidproblemen kan hiermee worden behandeld: een tekort op het gebied van vitaliteit of hormonen, rimpels en kleine littekens, pigmentvlekken, te actieve talgklieren, rode vlekken, couperose, etc. Omdat Ericson zich instelt op de persoon en het seizoen kunt u het hele jaar door een zeswekelijks Age Free Programma samenstellen. Met duidelijk zichtbaar resultaat! Elke zes weken kunt een onderdeel van de Age Free Multitherapie starten en zo het hele jaar door werken aan uw totaaluitstraling.

De Keenwell Productlijn

Skincare since 1975

Al vanaf de start in 1975 is KEENWELL een zeer innovatief huid verbeterend merk en continu in ontwikkeling om een complete range specifieke, professionele huidverbeteringsproducten te ontwikkelen. Vanaf het begin exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheidsbranche. Dankzij deze samenwerking met professionele schoonheidsspecialisten en door goed te luisteren naar hun behoeften, is het bedrijf blijven groeien en behoort het in Spanje tot één van de grootste cosmetica merken voor de professionele schoonheidsbranche. Tevens levert KEENWELL haar cosmetica in meer dan 60 landen wereldwijd.

Door de jarenlange ervaring, het gebruik van moderne technologieën, continu op zoek zijn naar nieuwe actieve ingrediënten, natuurlijke en biotechnologische werkstoffen die goed samenwerken zorgen de producten voor een optimale hoge huidopname en is hun effectiviteit verbeterd. KEENWELL staat garant voor een optimale huidverbetering en verdraagzaamheid. KEENWELL heeft recent de nieuwe en unieke “KEENWELL FACIAL METHOD” ontwikkeld, die specialisten de mogelijkheid biedt om de huid en huidproblemen optimaal te behandelen, verbeteren en verzorgen. U kunt eindeloos variëren zodat u voor iedere klant een individuele unieke behandeling kunt samenstellen. Alles duidelijk beschreven en uitgelegd in een 250 pagina’s dik werkboek.

De producten van KEENWELL:

 • Zijn olie-vrij en niet irriterend voor de huid
 • Zijn zonder paraffine en derivaten
 • Vrij van dierlijk afgeleide materialen
 • Bevatten plantaardige oliën
 • Bevatten natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën
 • Bevatten hypoallergeen parfum.

KEENWELL staat voor:

 • Pionier in cosmetica en make-up
 • Eigen laboratoria en fabricage
 • Laatste generatie van actieve ingrediënten en hoogst mogelijke concentratie
 • Luxueuze verpakkingen en betaalbaar