Acné BehandelingSchoonheids Instituut De Schermer

Puisten heb je niet alleen als je in de pubertijd zit: veel mensen hebben er ook last van als ze volwassen zijn. Puisten zijn ontstekingen van de talgklieren. Ze ontstaan doordat er vuil van buiten in de talgkliertjes terecht komt waardoor (wanneer je huid hiervoor gevoelig is) puisten ontstaan.

Lees ook meer over acne behandelingen op:
http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/uiterlijk/27298/oorzaken-van-puisten-bij-volwassenen

Veel mensen hebben in hun jeugd last van puisten maar ook wanneer je ouder wordt kun je er last van krijgen. Voeding kan een rol spelen bij het ontstaan van puisten. Belangrijk is om voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen afgevoerd worden. Daarnaast kan behandeling door een schoonheidsspecialiste succesvol zijn. Je hebt speciale producten op de markt die de overmatige talgproductie van de huid tegengaan. Als je om de zes weken naar de schoonheidspecialist gaat, wordt dit op een professionele manier gedaan. Er zijn diverse methoden voor acné behandelingen. Vaak is het een combinatie van producten en technieken. Een geslaagde aanpak van acné geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen. Acné behandelingen zijn er ook voor mannen.

De salonbehandeling

Dit doen wij om te beginnen 1 x per week en zodra mogelijk wordt deze frequentie terug gebracht naar eens in de 2, 3, en 4 weken, tot uiteindelijk slechts onderhoud nodig is. In de salon worden dezelfde, maar sterkere producten gebruikt als die thuis gebruikt kunnen worden. Hierbij worden ook met speciale druktechnieken de onzuiverheden en het vuil uit de huid gehaald.

Het voedingsadvies

De juiste voeding speelt een enorme rol, het lichaam moet immers worden gereinigd van alle gifstoffen. Slechte voeding kan de behandeling dan ook enorm tegenwerken.

ANBOS

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS. De brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de acne-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.